Redovisningskonsult/Revisorsassistent
Vi är glada och stolta över det förtroende som våra kunder visar oss. Genom stark tillströmning behöver vi nu bli fler i vårt team och söker efter en engagerad medarbetare som gillar att jobba i ett företag med frihet under ansvar och med möjlighet till personlig- och professionell utveckling.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig ett mycket omväxlande och stimulerande arbete som går ut på att hjälpa våra kunder i deras vardag med redovisning, bokslut, löneadministration, deklarationer, skatter och ekonomisk rådgivning. Vi erbjuder dig även en kontinuerlig vidareutbildning för att upprätthålla fortsatt hög kvalitet på dina kunskaper.

Om dig:
Vi söker dig som är en självgående redovisningskonsult och som kan hantera ett företags löpande bokföring och dess lönehantering, självständigt kan upprätta bokslut, årsredovisningar samt deklarationer. Du har en god kommunikativ förmåga, är noggrann och analytisk samt är bra på att strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Då vi jobbar nära våra kunder är det viktigt att du har en utvecklad social kompetens samt har lätt för att samarbeta i team. 

Tjänsten avser:
Tillsvidareanställning och påbörjas så snart som det är praktiskt möjligt
Heltid (eller deltid efter överenskommelse, kan i så fall bli två tjänster)
Lön – enligt avtal, fast månadslön

Tycker du detta låter intressant, eller har några frågor om tjänsten, vänligen skicka din ansökan
(CV och personligt brev) till Ingela Larsson via e-post till ingela.larsson@bjaher.se.
Tjänsten tillsätts löpande vid rätt person, så tveka inte att skicka in din ansökan.
 
 

En redovisnings- och bokföringsbyrå i södra Halland.